Розповісти про цю новину:
Популярні новини
Підводячи підсумки травневої агроконференції

«АгроЯрд» взяв участь у конференції, присвяченій актуальним питанням земельних відносин та веденню агробізнесу в Україні. Захід відбувся у Києві, 16 травня 2017 року. Організатором конференції виступили МФ Клуб «Банкіръ АГРО» сумісно з холдингом AGROGENERATION та компанією SigmaBleyzer.

c554f72338a33390376c874db9b4ec32

Серед гостей цього агро - форуму були присутні керівники крупних агрохолдингів, фермерських угідь, страхових та банківських установ. А також представники посольств Польщі, Угорщини та Болгарії. Сo-founder і СТО компанії «АгроЯрд» Олександр Степанов, виступив на конференції з презентацією проекту. Інформація, безсумнівно, зацікавила учасників агро - форуму, про що свідчать живі дискусії після виступу. Самопрезентація та корисні знайомства, як ціль нашої участі, була досягнена. Вдалось поспілкуватись з провідними діячами українського АПК та позиціонувати себе, як ефективний електронний інструмент для ведення аграрного бізнесу.

Другою складовою цієї подорожі стала участь у П’ятій Міжнародній інвестиційній конференції – «New Ukraine». Тут «АгроЯрд» був присутній в якості слухача другого блоку, присвяченого аграрній діяльності. В рамках виступів представників компаній «Астрата-Київ», «UkrLandFarming», «Український клуб аграрного бізнесу», були порушені актуальні теми розвитку АПК. Після виступу ми змогли поспілкуватись з ораторами та обговорити автоматизацію і введення електронних інструментів в аграрний бізнес.

219997146a

Підбиваючи підсумки, варто відзначити, що для «АгроЯрд» участь у цих двох івентах була інформативною та корисною. Ми змогли презентувати себе та познайомитись з представниками свого ринку.

Завдяки Швейцарсько-українській програмі EGAP «Електронне врядування задля підзвітності влади та участі громади», що виконується Фондом Східна Європа та партнерами, «АгроЯрд» працює та самовдосконалюється для вас.

2017-05-18 17:21:04 view 1081