Розповісти про цю новину:
Популярні новини
Несемо digital-ізацію у маси

«АгроЯрд» відвідає профільний захід «Інтернет-маркетинг в агробізнесі», який відбудеться у Києві, 5 грудня. Цей івент присвячений Digital-маркетингу та альтернативним каналам продажів, що є достатньо актуальним, та недостатньо розкритим питанням. Спікери пояснять, навіщо аграріям digital-ізація. Головна мета мітапов AgroTalks — допомогти представникам агробізнесу та керівникам різних напрямків розібратись у незнайомих для себе темах та принципах для розвитку і покращення процесів в компанії.

Співзасновник і технічний директор компанії «АгроЯрд» Олександр Степанов, надасть цікаву інформацію на тему «Старт продажів через інтернет для агробізнесу». Повірте, це буде дуже цікаво. Ми чекаємо на вас у Києві 5 грудня за адресою вул. Хрещатик, 10. Приходьте, слухайте та ставте свої питання, без відповіді не залишиться ніхто.

Завдяки Швейцарсько-українській програмі EGAP «Електронне врядування задля підзвітності влади та участі громади», що виконується Фондом Східна Європа та партнерами, «АгроЯрд» працює та самовдосконалюється для вас.

Теги Про нас
2017-12-01 13:08:40 view 3491