Розповісти про цю новину:
Популярні новини
«АгроЯрд» на Euro Agro

28 листопад «АгроЯрд» відвідав профільну виставку Euro Agro, яка відбулась у Львові. Це була чудова можливість позиціонувати себе серед користувачів, пртнерів і тих, хто про нас ще не знає. «АгроЯрд» взяв участь у круглому столі, який був ініційований Львівською Аграрною Палатою.

Представником Дніпровської Аграрної Палати виступив Олександр Степанов, співзасновник та технічний директор компанії «АгроЯрд». В рамках круглого столу розглядалась наступна тема - «Роль і місце аграрних палат у розбудові об'єднаних територіальних громад». Серед інших учасників заходу були Львівська, Запорізька, Вінницька та Дніпровська аграрні палати. У підсумку було прийняте рішення про швидке створення «Всеукраїнської спілки аграрних палат».

Хочемо подякувати всім, хто був присутній на цьому заході, та побажати успіхів у подальшому веденні бізнесу. Ми розповсюдили свої рекламні матеріали серед відвідувачів і будемо раді бачити вас у числі активних користувачів «АгроЯрд».

Завдяки Швейцарсько-українській програмі EGAP «Електронне врядування задля підзвітності влади та участі громади», що виконується Фондом Східна Європа та партнерами, «АгроЯрд» працює та самовдосконалюється для вас.

Теги Про нас
2017-11-29 13:13:32 view 3186