Розповісти про цю новину:
Популярні новини
«АгроЯрд» почав співробітництво з Opendatabot

«АгроЯрд» - сервіс повного циклу для ведення бізнесів сільськогосподарського напрямку. Ми надаємо аграріям сучасні інструменти, які покликані оптимізувати бізнес, покращити продажі, уникнути дефіциту сировини, ЗЗР та профільних товарів. «АгроЯрд» пропонує своїм користувачам зернові аукціони, тендерні закупівлі, профільні оголошення та сучасний маркетплейс.

Піклування про безпеку угод, які укладаються в рамках нашого ресурсу, перш за все. Саме тому, майданчик почав активне співробітництво з Opendatabot. Мова йде про сервіс, який займається моніторингом реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру. Ціль цього моніторингу – захист від рейдерських атак та контроль контрагентів, з якими ведеться робота. Використовуються тільки перевірені дані, які зібрані з відкритих державних реєстрів та інших офіційних джерел.

Переваги для користувачів

Завдяки сервісу Opendatabot, «АгроЯрд» здійснює перевірку підприємств, з якими планує вести роботу. Дані про компанії, представлені у вільному доступі, аналізуються і надходять до нас у вигляді звіту. На його підставі ми приймаємо остаточне рішення про співробітництва.

Тим самим, майданчик «АгроЯрд» надає своїм користувачам лише перевірених та надійних контрагентів, що виключає можливість рейдерських захоплень та інших неприємностей.

  • Покупець, перш ніж укласти угоду, може перевірити продавця. Його реальність, реєстраційні дані, наявність товару і т.д.
  • Продавець, в свою чергу, може здійснити перевірку покупця, його платоспроможність, реальність, реєстраційні дані.

Підводячи підсумок, можемо запевнити, що сервіс «АгроЯрд» забезпечує надійність угод які укладаються і наші користувачі можуть бути впевненими у своїх партнерах.

Завдяки Швейцарсько-українській програмі EGAP «Електронне врядування задля підзвітності влади та участі громади», що виконується Фондом Східна Європа та партнерами, «АгроЯрд» працює та самовдосконалюється для вас.

Теги Про нас
2018-02-28 10:30:54 view 3685