Розповісти про цю новину:
Популярні новини
Маркетплейс від «АгроЯрд» - зовсім скоро!

Найближчим часом, торговий майданчик для ведення аграрного бізнесу «АгроЯрд» планує запуск повноцінного маркетплейсу для постачальників профільних товарів. Це унікальна можливість створити власний магазин з асортиментом, цінами та чергою з покупців, всередині порталу «АгроЯрд». Такий спосіб реалізації дозволить розширити ЦА та підвищити попит з мінімальними витратами на розробку та підтримку.

В рамках майданчика «АгроЯрд» ви, за пару кліків, створюєте унікальний маркет, де будуть виставлені ваші товари сільгосппризначення. В майбутньому, планується додати до товарів ще й послуги. Ви отримуєте допомогу кваліфікованих менеджерів компанії та можливість моніторингу показників попиту. А це ціла статистика того, хто і коли цікавився представленими товарами.

Marketplace

Маркетплейс від «АгроЯрд» передбачає два формати співпраці з виробниками:

  • Абонплата за створення власного магазину.
  • Субдистриб’юція безпосередньо через майданчик. В такому разі, менеджери компанії будуть самостійно просувати вашу продукцію по різним регіонам.

Перед вами відкривається ряд нових можливостей:

  • Підвищення власної пізнаваності. Розміщення товарів в інтернет магазині маркетплейсу дозволить вам підкорити вершини пошукових систем.
  • Можливість створення сайта-візитівки, де ви вказуєте найцікавішу інформацію про себе та свою діяльність. Якщо власний ресурс компанії вже існує, в нашому каталозі можна дати пряме посилання на нього.
  • Про вас дізнається більше користувачів, а потенціальна цільова аудиторія зросте.

Завдяки Швейцарсько-українській програмі EGAP «Електронне врядування задля підзвітності влади та участі громади», що виконується Фондом Східна Європа та партнерами, «АгроЯрд» працює та самовдосконалюється для вас.

2017-09-06 07:15:13 view 1777