Розповісти про цю новину:
Популярні новини
«АгроЯрд» їде на агроконференцію

«Земельні відносини та ведення агробізнесу в Україні: перспективи, проблеми, рішення»

«АгроЯрд» візьме учать в аграрній конференції присвяченій «Земельним відносинам та веденню агробізнесу в Україні: перспективам, проблемам, рішенням». Захід відбудеться в Києві, 16 травня 2017 року. Організатором конференції виступає МФ «Банкірї АГРО» спільно з холдингом AGROGENERATION та компанією SigmaBleyzer.

Гостями заходу стануть керівник найбільших агрохолдингів та фермерських угідь, представники комітету з питань української аграрної політики, представники страхових і банківських установ. В рамках конференції будуть розглядатися актуальні питання сфери АПК: питання землеволодіння, оренди та земельного користування. А також питання відносно впровадження сучасних інформаційних технологій в аграрну сферу.

ong_3636

На агроконференції виступить сo-founder и СТО компанії «АгроЯрд» Олександр Степанов з презентацією проекту. В рамках виступу будуть висвітлені наступні напрями:

  • Сучасні електронні інструменти в сфері АПК;
  • Особливості їх використання на нинішньому етапі;
  • Принцип взаємодії аграріїв в рамках ресурсу «АгроЯрд».

Він розкаже про те, як можна вести ефективну аграрну діяльність за допомогою сучасних технологій. Як вигідно використовувати функціонал «АгроЯрд» для реалізації урожаю та збільшення власного прибутку.

Завдяки Швейцарсько-українській програмі EGAP «Електронне врядування задля підзвітності влади та участі громади», що виконується Фондом Східна Європа та партнерами, «АгроЯрд» працює та самовдосконалюється для вас.

2017-05-12 14:05:24 view 1046