Розповісти про цю новину:
Популярні новини
Виступ в кращих традиціях «АгроЯрд»

Як вже говорилось раніше, «АгроЯрд» візьме участь у відомій агропромисловій виставці «Агро 2017». Це крупний профільний захід, в рамках якого можна ознайомитись з новими агротехнологіями, обговорити актуальні питання АПК, продемонструвати нововведення в цьому секторі. Саме останній аспект напряму стосується діяльності «АгроЯрд».

саша

Ми готові поділитись з вами враженнями та розказати, як все пройшло. СТО та співзасновник компанії, Олександр Степанов, виступав у тематичному блоці під назвою «Фінансування малого та середнього агробізнесу в Україні. Мобільний бізнес. Електронний договір. Аукціони, тендери». В рамках виступу були розглянуті основні питання, відносно електронних інструментів та їх ролі в аграрному бізнесі. Повна презентація проекту дозволила прояснити основні моменти використання сервісу «АгроЯрд»:

  • Позначена цільова аудиторія і те, що сервіс повного циклу стане у пригоді всім учасниками аграрного ринку.
  • Порушені основні проблеми, з якими сьогодні стикається аграрій, виділені шляхи їх вирішення, за допомогою сервісу «АгроЯрд».
  • Даний опис інструментів ресурсу та їх привабливих особливостей для учасника АПК.
  • Абсолютне нововведення - електронний контракт з використанням ЕЦП, укласти який можна прямо на сайті.

Окрім цього, Олександр розповів про сучасний мобільний додаток «АгроЯрд», який працює навіть в умовах слабкого інтеренту. Поділився планами на найближче майбутнє та позначив плюси партнерства з сервісом «АгроЯрд», особливо привабливою ця пропозиція є для банків та страхових компаній. Хочемо подякувати всім слухачам та відмітити, що ми відкриті для партнерства.

Завдяки Швейцарсько-українській програмі EGAP «Електронне врядування задля підзвітності влади та участі громади», що виконується Фондом Східна Європа та партнерами, «АгроЯрд» працює та самовдосконалюється для вас.

2017-06-13 16:56:53 view 1067