Розповісти про цю новину:
Популярні новини
Враження від участі у ProAgro

23 червня 2017 року у Києві відбулась масштабна профільна подія - ІІІ Аграрна конференція спеціалістів по закупівлям. В рамках цієї конференції, в ролі модератора другого блоку, виступив СТО та співзасновник компанії «АгроЯрд» - Олександр Степанов. Всього в блоці було представлено 3 компанії, презентації яких, суттєво відрізнялись одна від одної. Вдалось відзначити, що хтось вже щосили крокує в ногу з часом, а комусь звичніше вести справи «дідівським» способом. Показники продуктивності таких підходів, відповідні.

img_9642_1024

Представник компанії «Нібулон», розповів про нові методи оптимізації логістики, які були використані ними за останній час. Також, поділився досвідом впровадження аграрних нововведень у діяльність компанії, що вже дало перші результати.

Голова асоціації AgTech Ukraine, Юрій Петрук, представив публіці доповідь про основні тенденції розвитку IT-агро. Окрема увага була приділена еволюції тендера, як такого, і перспективним технологіям, які набирають оберти в рамках агропромислової діяльності: електронні контракти, спільні закупівлі і т.д. До слова, компанія AgTech Ukraine вже є партнером «АгроЯрд».

Спікери компанії Агро Інвест Україна, також представили свій «класичний» підхід до ведення профільної діяльності та поділились результатами такої роботи.

В цілому, «АгроЯрд» задоволений участю у цьому заході, адже він дозволив отримати цінний досвід спілкування з потенційною цільовою аудиторією та поділитись своїми успіхами. Нам вдалось детальніше ознайомитись з потребами клієнтів, що дає змогу вдало корегувати власну діяльність. Всіх учасників та відвідувачів будемо раді бачити в числі своїх партнерів.

Також, хочемо висловити окрему подяку організаторам конференції - компанії «ПроАгро», за надану можливість проявити себе. Захід дійсно пройшов на найвищому рівні, ми раді такому співробітництву!

Завдяки Швейцарсько-українській програмі EGAP «Електронне врядування задля підзвітності влади та участі громади», що виконується Фондом Східна Європа та партнерами, «АгроЯрд» працює та самовдосконалюється для вас.

2017-06-27 10:05:58 view 1128