Розповісти про цю новину:
Популярні новини
Мобільний додаток АгроЯрд

Тепер «АгроЯрд» завжди з вами завдяки мобільному додатку. Він відкриває шлях до сучасного ведення аграрного бізнесу для всіх учасників АПК. В режимі online, ви можете працювати, знаходячись у будь-якій точці України. Тепер вести справи легко й зручно. А для укладання вигідних угод більше непотрібно залежати від комп’ютеру та якісного підключення до мережі. Мобільність «АгроЯрд» позбавляє вас роботи з великою кількістю майданчиків та від нецільового спілкування з посередниками, що значною мірою економить час. Реєстрація у мобільній версії сервісу відкриває перед вами ряд можливостей:

  • Оперативний продаж/купівля врожаю;
  • Повноцінна участь у тендерах;
  • Створення аукціонів;
  • Придбання/продаж профільних товарів для ведення ефективної аграрної діяльності.
моб приложение

В рамках мобільного додатку також доступні: топ 10 цін трейдерів по всій Україні й пошук оптимальної вартості на території всієї країни. Тепер, користуючись лише своїм смартфоном, ви можете знайти оптимальну пропозицію та продати свій врожай за вигідною ціною. А також переглядати інформацію по аукціонам і угодам. Мобільний додаток «АгроЯрд» створює сприятливу екосистему для українських аграріїв, що дозволяє вести діяльність навіть за умов поганого Інтернету. Модернізуйтесь разом з нами!

Завантажити мобільний додаток «АгроЯрд» можна тут: Play Market AppStore  

Завдяки Швейцарсько-українській програмі EGAP «Електронне врядування задля підзвітності влади та участі громади», що виконується Фондом Східна Європа та партнерами, «АгроЯрд» працює та самовдосконалюється для вас.

2017-04-28 15:53:13 view 1075