Розповісти про цю новину:
Популярні новини
Найбільші українські аграрні виставки

Український АПК є найбільш розвиненим сегментом економіки. Він приносив країні прибуток навіть у найтяжчих кризових ситуаціях. Україна лідирує в сфері експорту великої кількості продуктів, що дозволяє країні позиціонувати себе, як важливого учасника світового агроринку. Уряд усіляко намагається втримати ту сприятливу ситуацію, яка склалась на аграрному ринку України і годує країну. Більш того, серед учасників АПК присутній дух суперництва, всі вони прагнуть презентувати себе та свої досягнення.

У цих цілях в Україні щорічно проводяться виставки та фестивалі. 2017й не став виключенням, декілька крупних аграрних заходів вже відбулись, та попереду учасників АПК чекає ще маса профільних івентів. Отже, де ще зможуть взяти участь аграрії протягом 2017 року?

«Агро 2017»

XXIX Міжнародна агропромислова виставка, відбудеться в Києві 7-10 червня. Цей захід виступає платформою для модифікації виробництва, впровадження інноваційних технологій та розвитку всіх сегментів АПК. Ділова виставка, яка відкриває можливості для міжнародного партнерства. Тут вирішується стратегія розвитку аграрного комплексу на найближчі роки.

de6cf52be3aff6442e47a37c9d576f6a

В рамках «Агро 2017» також проводиться декілька спеціалізованих виставок, таких як: ExpoAgroTech 2017, Біопаливо – 2017, Сучасний Фермер.

«Національний сорочинський ярмарок»

Це візитна картка України в аграрному сегменті. Найбільший за площею та за масштабом виставковий захід відбудеться 18 липня 2017 року. Взяти учать у ньому прагнуть не лише українські аграрії, а й гості з закордону.

lito_sonce-1

Щорічно, на Сорочинський ярмарок з’їжджається. Більше мільйона гостей. Тут аграрії демонструють свої досягнення в області сільського господарства.

«ProStorExpo»

Це міжнародна агропромислова виставка з переробки та зберігання сільськогосподарської продукції. Відбудеться 19-21 вересня у Києві на території Виставкового Центру «КиївЕкспоПлаза». В ній приймають участь ключові гравці українського АПК та представники іноземних компаній, які діляться досвідом налагодження ділових контактів.

logo_ProStorExpo_2_1-1-1110x550

Також, в рамках «ProStorExpo» презентуються нові технології у виробництві обладнання, зберігання та переробки с/х продукції.

«Агротехсервіс»

14-та спеціалізована виставка с/х техніки та технологій. Відбудеться в Запоріжжі 1-3 жовтня. В рамках цього заходу вже традиційно представляються експозиції: «Біопаливо», «Інноваційні технології», «Переробка с/х продукції». В цьому році в «Агросервісі» візьме участь більш ніж 100 крупних українських компаній, захід пройде на 4000 кв. м. виставкової площі.

7200582bf27b46ed05016cbcb7563177_mini_dovidka

Учасники представлять аграріям с/х техніку, комплектуючі деталі до неї, добрива, засоби захисту рослин, біопаливні установки. Виставка дає змогу отримати детальну інформацію про ринок, побачити нові продукти, об’єктивно оцінити пропозиції.

«Агро-СФЕРА»

Майбутнє АПК за інноваціями! Саме так позиціонує себе цей захід. Четверта спеціалізована виставка «Агро СФЕРА» відбудеться 22-24 листопада в Одесі, на території виставкового комплексу Одеського морського порту. В рамках заходу будуть розглянуті основні напрями діяльності АПК: виробництво та переробка зернових культур, с/х техніка, агротранспорт, засоби захисту рослин, добрива.

6236bd2d3f95d800ebf25d20b18a157d_AgroSfera_mini

Виставка виступає щорічним майданчиком для комунікації спеціалістів та демонстрації новинок галузі. Окрім цього, тут активно презентуються інноваційні технології та їх впровадження в аграрну діяльність.

«Fresh Business Expo»

Це значимий торговий захід для постачальників всієї галузі плодоовочівництва. Виставка присвячена технологіям вирощування, зберігання, переробки та маркетингу плодоовочевої української продукції.

cropped-logo-freshbusiness2017-квадрат

Для профільного бізнесу – це сполучна ланка з міжнародною платформою розвитку цих зв’язків. Захід відбудеться у Києві 29 листопада – 1 грудня.

Як бачите, профільних заходів проводиться достатня кількість, ми розглянули найбільш глобальні івенти, які можуть відвідати учасники АПК.

Завдяки Швейцарсько-українській програмі EGAP «Електронне врядування задля підзвітності влади та участі громади», що виконується Фондом Східна Європа та партнерами, «АгроЯрд» працює та самовдосконалюється для вас.

2017-05-10 14:58:22 view 1807