Розповісти про цю новину:
Популярні новини
Аукціони від АгроЯрд

Уявіть собі ситуацію, вам вдалось зібрати відмінний врожай зернових і тепер його треба вигідно реалізувати. Варіантів, як це зробити, існує декілька. Більшість аграріїв вирішить піти второваною стежкою та буде працювати «по знайомству». Деякі почнуть реалізовувати врожай, використовуючи старі схеми, так і не дізнавшись, які ще пропозиції присутні на сучасному ринку. А хтось просто буде чекати на вигідні пропозиції, які можуть так ніколи і не надійти. Всі ці шляхи не обіцяють вигоди, що ж робити в такому випадку? Адже ви вклали немало ресурсів і сил в те, щоб зібрати гарний врожай. З цієї ситуації є простий вихід – створення зернового аукціону на АгроЯрд! Займе процедура не більше трьох хвилин, а кінцевий результат перевершить всі очікування. Зразу відзначимо основні переваги такого аукціону:

аукционы

  • Максимально широка цільова аудиторія для співробітництва – всі аграрії України.
  • Гарантоване надходження вигідних пропозицій по вашому лоту.
  • Поточні витрати мінімальні порівняно з кінцевим прибутком.

Вам не треба виконувати ніяких складних дій, достатньо заповнити невелику форму на нашому сайті, де ви вказуєте тип культури яку продаєте, об’єм, початкову вартість та чекаєте на пропозиції. Важливо те, що покупці самі роблять вам пропозиції щодо підвищення ціни. Коли надійде найбільш вигідна пропозиція чи після закінчення торгів, наш менеджер зв’яжеться з вами й допоможе з укладанням угоди.

Всього три затрачені хвилини дозволяють зекономити час, який доводиться витрачати на нецільове спілкування з посередниками. І, звичайно ж, отримуєте приємний прибуток. Ви працюєте з аграріями всієї України, це дає можливість обрати оптимального партнера й розширити свій ринок збуту. Як бачите, аукціони «АгроЯрд» створюють максимально прийнятні умови для продажу врожаю.

Завдяки Швейцарсько-українській програмі EGAP «Електронне врядування задля підзвітності влади та участі громади», що виконується Фондом Східна Європа та партнерами, «АгроЯрд» працює та самовдосконалюється для вас.

2017-05-11 14:23:59 view 1148