Розповісти про цю новину:
Популярні новини
«АгроЯрд» виступить на ProAgro

23 червня 2017 року у Києві відбудеться ІІІ Аграрана конференція спеціалістів по закупівлям. Ми просто не можемо пропустити цей профільний захід, тому обов’язково заявимо про себе.

maxresdefault

Співзасновник та СТО компанії «АгроЯрд» - Олександр Степанов, виступить у другому блоці конференції. Він розповість учасникам про основні аспекти роботи на торговому майданчику «АгроЯрд». В рамках виступу будуть позначені головні інструменти ресурсу і показані їх переваги для кожного учасника агроринку. Ведення профільного бізнесу за допомогою сучасних технологій, це актуальна тема, яка потребує роз’яснень.

Сьогодні, більшість агараріїв страждає від «брудних» угод, яскравих проявів корупції, обмеженого ринку збуту та дефіциту товарів. Всі ці проблеми успішно вирішує ресурс «АгроЯрд». Незалежний електронний майданчик, на якому виключене стороннє втручання у хід торгів, дозволяє аграріям вести безпечну та ефективну діяльність.

Дізнатись більше цікавого ви зможете 23 червня 2017 рогу на ІІІ Аграрній конференції спеціалістів по закупівлям, яка пройде у Київському Гольф Центрі.

Завдяки Швейцарсько-українській програмі EGAP «Електронне врядування задля підзвітності влади та участі громади», що виконується Фондом Східна Європа та партнерами, «АгроЯрд» працює та самовдосконалюється для вас.

2017-06-21 11:49:10 view 1163