Розповісти про цю новину:
Популярні новини
«АгроЯрд» виступить на Агро-2017

Довгоочікуваний івент відбудеться зовсім скоро, 7-10 червня у Києві пройде агропромислова виставка «Агро-2017». Це найбільший профільний захід в Україні та Східній Європі. В рамках цієї виставки презентуються всі новинки в сфері вітчизняного АПК, оговорюються актуальні питання розвитку, тут же знаходяться ефективні шляхи їх вирішення. Окрема увага приділяється нововведенням в сільському господарстві: техніка, обладнання, сучасні агротехнології, інструменти для ведення профільного бізнесу.

Ae5DWF91nRYaqJ8

В одному з напрямків презентує себе і «АгроЯрд», СТО та співзасновник компанії, Олександр Степанов, виступить в тематичному блоці – «Фінансування малого та середнього бізнесу в Україні. Мобільний бізнес. Електронна угода. Аукціони, тендери». В рамках виступу будуть висвітлені актуальні питання, які стосуються ведення агробізнесу за допомогою мобільних та онлайн інструментів.

Інновації в даній сфері діяльності мають свої особливості та специфіку використання, про все це можна буде детальніше дізнатися з презентації «АгроЯрд».

  • Як використовувати мобільні інструменти?
  • Як взяти участь в аукціоні чи тендері?
  • Особливості та переваги електронної угоди?
  • Онлайн інструменти – запорука економії коштів та часу.

Погодьтесь, звучить інтригуючи. Хочете отримати відповіді на ці питання та дізнатись більше, тоді ми чекаємо на вас 9 червня (День 3) у Павільйоні 1, Конференц-зал №2 з 15.00.

Завдяки Швейцарсько-українській програмі EGAP «Електронне врядування задля підзвітності влади та участі громади», що виконується Фондом Східна Європа та партнерами, «АгроЯрд» працює та самовдосконалюється для вас.

2017-06-01 13:15:04 view 1083