Розповісти про цю новину:
Популярні новини
«АгроЯрд» їде на АгроЕкспо-2017

«АгроЯрд» представить себе на найбільшій українській агропромисловій виставці, яка пройде у Кропивницькому з 20 по 23 вересня, включно. Це щорічна грандіозна подія, на яку з нетерпінням чекають всі представники українського АПК та суміжних галузей. Виставка простягнеться на 100 000 кв. м., це рекордна площа для подібного заходу.

АгроЯрд выставка

Основна задача виставки «АгроЕкспо» - дати можливість всім компаніям-експонентам найбільш повно представити номенклатурний ряд продукції, як в статиці, так і в роботі на спеціальному демонстраційному полігоні.

Для торгового майданчика «АгроЯрд» - це чудова можливість презентувати себе. Нам знову є про що розказати: сучасний маркетплейс для постачальників товарів с/г призначення та каталог компаній! Ми відкриті до діалогу та партнерства, побачимось 21 вересня на «АгроЕкспо - 2017» у Кропивницькому.

Завдяки Швейцарсько-українській програмі EGAP «Електронне врядування задля підзвітності влади та участі громади», що виконується Фондом Східна Європа та партнерами, «АгроЯрд» працює та самовдосконалюється для вас.

2017-09-20 13:55:52 view 1496